Exposities
Exposities
Exposities


Rick van SantvoortIk heb me altijd voor veel dingen geïnteresseerd van website tot techniek, tuin, huis enz.

Enkele jaren geleden ben ik met de kunstacademie begonnen en heb gemerkt dat ik daar mijn passie en creativiteit verder kon door ontwikkelen. Het creëren van nieuwe dingen en buiten de hokjes treden van de traditionele kunst zijn voor mij echt uitdagingen. Momenteel zit ik in het 4e jaar van de kunstacademie en in 2019 studeer ik af.

Voor mijn gevoel wil ik nu al met mijn werk naar buiten treden.


Werk


Mijn werk bestaat vooral uit bronzen beelden, waarbij ik het gevoel van de hedendaagse mens probeer te pakken. Verder vind ik het belangrijk om de relatie aan te gaan met brons en andere materialen. Ik gebruik kristal, licht en fotografie in combinatie met brons met als doel een versterkend effect.

Mijn werk geeft verschillende aspecten weer, van figuratief tot modern. De rode draad is emotionele, expressieve houdingen van de mens van nu met een subtielere, diepere laag.

  

Werk in opdracht

Buiten beeldend werk in opdracht kunt u denken aan:

Sfeer van de ruimte aanpassen aan het kunstwerk, zodat het als het ware een geheel wordt. Denk hierbij aan een bepaalde bezinningsruimte, rustruimte, meditatieruimte in bijvoorbeeld instellingen of scholen. Het gaat hier om de werken van brons, brons en licht, brons en fotografie en deze verder doorgetrokken de ruimte in.

Voor kantoren, hotels, restaurants etc. mee vormgeven van een totaalconcept waarbij de kunst van brons en fotografie gebruikt wordt voor design doeleinden.

  

Actualiteiten

Laatste nieuws

Exposities

  

10

November

NATIONALE KUNSTDAGEN


Zaterdag 10 en zondag 11 november

11.00 – 17.30 uur

Locatie: Beursfabriek Symfonielaan 5, 3438 EX Nieuwegein

6

December

Masters of LXRY

RAI Amsterdam,

Europaboulevard 22,

1078 RV AMSTERDAM

Van 6 tot en met 10 december 2018